Service All-inclusive

trygg-hårdvara
Maximal trygghet och driftsäkerhet, där all service, support och underhåll ingår till en fast månadskostnad:

249 kr/månad

Du köper, hyr eller leasar ny dator/mjukvara av ITsupporter. För prisexempel inklusive finansiering, klicka här.

Detta ingår:

• Installation på plats, inklusive de program som ni använder
  • På-platsen-service. Tillverkaren åtgärdar hårdvarufel och ITsupporter utför övrig service som kräver ett besök på platsen.
  • Telefon och mejlsupport
  • Fjärrunderhåll och fjärrhjälp
  • Säkerhet som tjänst med virusförsäkring. Läs mer här
  • Planerat årligt besök för inre rengöring och kontroll

Kommentarer inaktiverade.