Nya Affärer har testat Google Docs

Nya affärer tittar vidare på olika molntjänster. De har tidigare testat Office 365 och listat för- och nackdelar och turen har nu kommit till Google Docs. Läs mer här

”Ordbehandlingen i Docs gör ingen normalanvändare besviken. Det man förväntar sig finns och fungerar bra. Har man bara normal uppkoppling via bredband eller mobilt bredband har man inga bekymmer av att jobba online. Någon fördröjning märks inte av och det är sällan som problem uppstår.”

”En poäng med att ha dokument i molnet är förstås att du kan logga in och jobba från vilken internetansluten dator som helst. En ännu större vinst kommer när du jobbar i en arbetsgrupp och alla behöver komma åt – och jobba med – samma dokument.”

”På minuskontot kan sägas att funktionalitet ibland läggs till och tas bort lite väl godtyckligt, till exempel har offlinestöd införts, dragits tillbaka och nu i somras kommit åter.”

Google Docs är dock inte gratis som det står i artikeln. Google Apps for Business är till för företag (44 SEK per månad och konto från ITsupporter, inkl. support) och där ingår Google Docs i priset.

Det här inlägget postades i Tips. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.